Toimitusehdot

TOIMITUSEHDOT

 

TILAUSTAPA

Voit tilata tuotteemme joko verkkokaupastamme lisäämällä tuotteen ostoskoriin tai vaihtoehtoisesti sähköpostilla. Suosittelemme verkkokauppaa ensijaiseksi tilauskanavaksi, alkuperäisten varaosien tilaukseen suosittelemme sähköpostia. Saat tilauksen tehtyäsi automaattisen tilausvahvistuksen sähköpostiisi. Tämän jälkeen saat myöhemmin sähköpostiisi tuotteen toimitusajan ja mahdolliset lisätiedot tilaustasi koskien.

 

MAKSUTAPA

Kaikki myynti yksityisasiakkaille tapahtuu ennakkomaksulla. Kaikkiin ohjehintoihin lisätään tapauskohtaiset toimituskulut. Joistakin tilaustuotteista perimme 60% etukäteismaksun tuotteen ohjehinnasta. Emme palauta ennakkomaksua, jos tilaus perutaan meistä riippumattomista syistä.
Tuotteet lähetetään asiakkaalle kun maksusuoritus on varmennettu.

 

TOIMITUSAIKA

Toimitusaika on varastotuotteille n. 2-3 arkipäivää, tilaustuotteille yleensä 1-2 viikkoa.

Saat tiedon tilaamasi tuotteen toimitusajasta tilausvahvistuksen yhteydessä. Mikäli tuotteen toimitus viivästyy, ilmoitamme siitä välittömästi sinulle.

 

TOIMITUSTAPA

Kaikki tilaukset toimitetaan Matkahuollon välityksellä, jolloin paketti on yleensä seuraavana päivänä perillä. Tapauskohtaisesti voidaan toimituskulut maksaa etukäteen tai vaihtoehtoisesti Matkahuolto velottaa ne vastaanottajalta.
Lähelle-paketin toimituskulut veloitetaan aina etukäteen.

 

 

TAKUU

Takuuajat vaihtelevat tuotemerkeittäin. Takuu ei korvaa normaalia kulumista tai väärästä asennuksesta syntynyttä vauriota, eikä kilpailukäytössä syntynyttä vaurioita. Takuun piirissä ovat materiaali- ja kokoonpano- sekä suunnitteluvirheet.

Eibach
Jousisarjoilla takuu 5 vuotta
Iskunvaimentimilla takuu 2 vuotta

H&R- alustanosat:
Takuu 1 vuosi
Muilla tuotteilla on lakisääteinen 6kk takuu (virhevastuu).

 

 

VAIHTO JA PALAUTUSOIKEUS

Tuotteillamme on kuluttajasuojalain mukainen palautus- ja vaihto-oikeus 14 päivän ajan kaupantekohetkestä, mikäli seuraavat vaatimukset täyttyvät:

-          Tuote on käyttämätön, ehjä ja puhdas

-          Tuote on alkuperäisessä ja ehjässä pakkauksessaan

-          Palautuksesta on sovittava AINA myyjän kanssa

-          Tilaus joka perustuu vain asiakkaan antamaan osanumeroon ja/tai kyseessä on tuote joka ei kuulu varastovalikoimaan rinnastetaan mittatilaustuotteeseen jolla ei ole palautusoikeutta.    

 

Asiakkaan on tavaran luovutuksen yhteydessä tarkastettava huolellisesti, että toimitus vastaa tilausta / laskua / lähetysluetteloa ja on ulkoisesti vahingoittumaton. Sovita korinosat AINA ennen maalausta, korinosat vaativat aina koeasennuksen ja mahdollisen viimeistelyn ennen maalausta. Emme lunasta posti- tai bussiennakkopalautuksia, vain aiheelliset palautukset korvataan asiakkaalle.

 

Mikäli tuotteen virheellisyys on seurausta asiakkaan itse antamien tietojen virheellisyydestä tai puutteellisuudesta, on tuotteella palautusoikeus vain mikäli kyseessä on varastotuote.

Peruustusoikeus etämyynnissä

 

VASTUUT

Asiakas on velvollinen tarkistamaan osien oikeellisuuden ja sopivuuden. Vertaa siis uutta ja vanhaa osaa keskenään ennen asennusta.

Toimittaja vastaa mahdollisesssa virhetapauksessa kustannuksista toimitettujen osien osalta, ei mahdollisista asennuskustannuksista.

 

VAHINGOITTUNUT PAKETTI

Mikäli lähetys on kuljetuksen aikana rikkoutunut tai pakkaukseltaan vioittunut, tee siitä heti kirjallinen vahinkoilmoitus paikalliseen Matkahuollon pisteeseen. Tehdessäsi reklamaatiota ota mukaan Matkahuoltoon vaurioitunut tuote ja paketti.

 

Pyrimme pakkaamaan kaikki tuotteet asianmukaisesti minimoidaksemme lähetyksen vahingoittumisriskin, emmekä vastaa kuljetuksessa aiheutuneista vaurioista. Toimituksia koskevat huomautukset on tehtävä meille kahdeksan (8) päivän kuluessa.

 

 

Yritysten välisessä kaupassa noudatamme Teknisen Kaupan Liiton yleisiä myyntiehtoja

Powered By OpenCart
Speed-Autoteile Finland © 2024