Synqron 75W-90 GL-4/5 vaihteisto/peräöljy

Synqron 75W-90 GL-4/5 vaihteisto/peräöljy

Tuotekoodi: Synqron 75W-90
Saatavuus: 3
Hinta:
20,99€

Veroton: 16,93€


Tämä on erikoinen vaihteistoöljy siksi, kun siinä on GL-4 ja GL-5 –luokitukset samalla kertaa. On melko harvinaista, että joku öljy kykenee täyttämään molemmat samaan aikaan. Tämä kertoo Sveitsiläisten tavasta valita käyttöön vain parhaita raaka-aineita ja soveltaa laadukkaimpia reseptejä kun tuotteet sekoitetaan. Jähmepiste on mahtavat -42°C mutta silti kuumana 100°C viskositeetti on vielä 15 cSt.

Midland-vaihteistoöljyillä kaikilla on vielä erityispiirre jota myöskään moni kilpailija ei tarjoa: Ne eivät sisällä keltametalleja vahingoittavia aineosia. Tästä on sitten iloa, kun monissa vaihteistoissa on kuitenkin pronssi- ja messinkiosia (esim. synkronirenkaat). Vaihteistoöljyissä tyypillisesti käytettävät paineenkestoa parantavat ja kemiallisesti voimakkaat rikki- ja fosforiyhdisteet ovat paitsi herkkiä höyrystymään, myös syövyttävät keltametalleja ja aiheuttavat kaikenlaisia liima- ja karstailmiöitä.

Midland on onnistunut ratkaisemaan paineenkesto-ongelmat lähestyen ongelmaa käyttämällä laadukkaampia (mutta kalliimpia) perusöljyjä ja yhdistämällä ne markkinoiden parhaisiin vaihteistölisäainepaketteihin. Tästä seuraa esim. lisäaineiden vähäisempi käyttötarve ja niiden huomattavasti kilpailijoitaan korkeampi höyrystymislämpötila. Lisäksi esim. API GL-4 ja API GL-5 pystytään saavuttamaan samalla kertaa, kun sallittujen ”myrkkyjen” määrä ei ylitä GL-4 rajaa, mutta suorituskyky ylittää GL-5 vaatimukset.

Suosittelemme koviin käyttöolosuhteisiin ja sellaisille asiakkaille, joille vain paras kelpaa.

Audeissa tämän todettu toimivan erittäin hyvin, jopa paremmin kuin erinomaisena yleensä pidetty Castrol:n TAF-X. Kylmänä juoksevampaa ja kuumana säilyttää ominaisuutensa paremmin. Ja kun sama öljy sopii sekä vaihteistoon että tasauspyörästöille niin hukkaa syntyy vähemmän.

 

Myyntierä 1 litra

Tuote-esite

Powered By OpenCart
Speed-Autoteile Finland © 2024